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3herosoft DVD to BlackBerry Suite for Mac is a very useful BlackBerry conversion tool for MAC users to convert DVD and all popular video files including AVI, MPEG, WMV, RM, MOV, DivX, WMA, WAV, OGG to BlackBerry video AVI, 3GP, MP4, WMV and to BlackBerry audio MP3, AAC, WMA.

3herosoft DVD to BlackBerry Converter for Mac can convert DVD to video format AVI, 3GP, MP4, WMV and audio format MP3, AAC, WMA with excellent video and audio quality.With this powerful DVD Converter, the output video and audio files can be perfectly played on your BlackBerry 8800, BlackBerry 8830, BlackBerry 8820, BlackBerry Pearl 8800, BlackBerry Curve 8300, etc.

3herosoft BlackBerry Video Converter for Mac can efficiently convert all popular video formats like MPEG, AVI, MOV, WMV, MP4,DivX, RM, 3GP, ASF, VOB and so on, to BlackBerry video format WMV, 3GP, AVI, MP4. It can also convert audio files M4A, OGG, AAC, WAV, WMV, MP2, AC3, RA to BlackBerry audio MP3, AAC, WMA.

Key Features:

1.Rip DVD and convert video to AVI, 3GP, MP4, WMV and MP3, AAC, WMA for playback on BlackBerry;

2.Include 3herosoft DVD to BlackBerry Converter for Mac, 3herosoft BlackBerry Video Converter for Mac;

3.Support the conversion of any part of the DVD Movie;

4.Support Trim function that you can rip any preferred segment with setting the start and end time;

5.Support taking snapshots of the desired DVD movie scenes when previewing the movies;

6.Support the modification of parameters for video and audio codec,all encoders and decoders are built-in;

7.Support the editing of ID3v1 and ID3v2;

8.Support the viewing of parameters of original files;

9.Support customized output conversion;

10.Customizing Video size, video and audio quality, channels;

11.Support multi-threading and batch conversion;

12.Support multiple languages;

Sopa de patacones




Ingredientes

Para 8 a 10 porciones

• 1 libra de hueso de agujas (o en

su defecto de cadera o costilla)

• 5 plátanos llaneros verdes

• 2 libras de yuca

• 1 libra de papa pastusa
• ½ libra de alverja verde
• ¼ libra de zanahoria
• ½ gajo de cebolla larga
• 150 gramos de habas
•1 rama de cilantro
• ¼ litro de aceite
• 1 cucharadita de sal o
al gusto
• 1 puntica (del cuchillo) de color
Receta:
Los utensilios: una olla mediana, una sartén, una vasija,
un cuchillo, un cucharón.
Preparación
Se echa el agua (“media ollada”) a la olla, hueso de
res, sal, cebolla (sea en rama o “picadita”), una rama
de cilantro y color. La pone a fuego alto. Aparte pela
plátano, lo corta en cascabeles (“rodajitas delgaditas”),
los fríe hasta que queden crocantes y luego se
los agrega a la olla donde se cocina el hueso. Cuando
vuelve a hervir, le agrega papas, habas, yuca,
arveja y zanahoria peladas y picadas en cuadritos.
Pasados 10 minutos, revuelve el contenido de la olla
con el cucharón.
La deja en el fuego “…más o menos 20 minutos, luego
que ha espesado…”, cuidando que la olla siempre
esté tapada “…para que no le entren los hongos…”,
“…Se sirve como una sopa…”, aclara, “…en un plato
hondo, acompañada de arroz o una arepita sin sal,
con un cilantro picadito…”