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Mostrando entradas de septiembre 6, 2011
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iOrgSoft AAC Converter is a powerful All-In-One batch converter for converting MP3, WMA, WAV, M4A, MP2, AMR, etc. to Advanced Audio Coding--AAC. In addition, you can also use the program to extract audio from AVI, MP4, WMV, 3GP, MOV, VOB, MPG, ASF, RM, RMVB, FLV files.
iOrgSoft AAC Converter has a unique feature that lets you trim any part of audio file. Besides, this program gives you the ability to finish the conversion in batches. It also supports ID3 tag Editor, so you can edit artist and title tags for MP3, M4A, WMA, MP2 or AAC files.
iOrgSoft AAC Converter provides you with the optimized default settings. However, there are still a lot of settings can be tweaked to fit your special need such as sample rate, bit rate, audio encoder, channel, and volume.
iOrgSoft AAC Converter is designed for anyone who wants to listen music on MP3/MP4 Player, or Mobile Phone.
Key functions:
Convert WAV, MP3, WMA, M4A, MP2, AC3, AMR files to AAC.
Convert WMA, WAV, MP3, M4A, MP2, AAC, AC3, and AM…

Cocina china: Moo Goo Gai Pan

Ingredientes
4 mitades de pechugas de pollo supremas (sin piel ni huesos), cortadas en
rebanadas, recordemos que una pechuga de pollo tiene dos porciones.
Sal y pimienta
4 dientes de ajo machacados
2 tazas de agua con
1 cucharada de maicena disuelta en ella
5 cucharadas de aceite de maíz
¼ de kilo de champiñones frescos rebanados finamente
1 bok choy o repollo chino blanco, grande (1 kilo) picado en tiras
2 cucharadas de azúcar
4 cucharadas de salsa de soya
6 ramas de cebollín en láminas finas
Preparación
En un tazón grande coloque el pollo y salpimiéntelo a gusto, agréguele el ajo y la
maicena disuelta. Aderece y resérvelo. Caliente el wok o un caldero grande, vierta 3
cucharadas de aceite y cuando este listo, saltee los champiñones, luego el repollo,
espolvoree con azúcar y cocine durante 2 minutos, removiendo y salteando. Póngale
la tapa, baje el fuego y cocínelo durante 5 minutos. Remuévalo y resérvelo. Vierta el
resto del aceite y caliéntelo, saltee el pollo durante 2 minutos a …