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iOrgsoft DVD Maker for mac is one professional software to create and burn DVD movie from any videos like AVI, Divx, Xvid, WMV, MP4,M4V,MPG, MOV,FLV,3GP, AVCHD, MTS, Flip, MOD etc and save DVD movie files into DVD folder or ISO file on Mac Lion

* Burn high quality DVDs from almost all popular video files
* Personalize DVD with special video effects and gorgeous DVD menus
* Convert videos to DVD for backup or sharing easily and fast
* Fully compatible with the latest Mac OS X 10.7 Lion

Key Features
Burn common videos to DVD
With this software, you are able to burn almost all the videos including MP4, AVI, HDV, WMV, MOV, FLV, MOV, MTS, M2TS, MKV, etc to DVD disk On Mac.

Support various DVD format
Videos can be backup to PAL or NTSC DVD discs including DVD-R, DVD+R, DVD-RW, DVD+RW, DVD+R DL with aspect ratio 4:3 or 16:9.

Generate the ISO files
If you don't want to burn video to DVD at the moment, another choice for you is to generate the ISO files and save them on Native for future burning.

Trim the DVD video
You are able to clip certain segments out of videos, select the required part of each input video, and then burn them to DVD disk at once.

Set suitable DVD background
There are different styles of backgrounds for your option, due to the number of the videos added, you can specify the DVD background from the one of Cartoon series, life series and the Nature series.

Advanced customize on DVD
With the advanced version of DVD Maker, you are able to add background music to DVD, edit menu title for the DVD videos, select personalized play/pause button and video preview window On Mac lion.

Cocina española Pierna de cordero asada al Jerez seco

:: Pierna de cordero asada al Jerez seco
Ingredientes (4 personas):
- 1 vasito de aceite de oliva
- 400 gramos de champiñones frescos laminados
- 500 ccs. de jerez seco
- 1,5 kilos de cordero, pierna
- 1 ramito de romero
- 1 pizca de sal
Nacionalidad: Española
Dificultad: Muy fácil
Preparación: 60 min.
Vegetariana: No
Nº calorías: Medio
Instrucciones de elaboración:
En una cazuela de horno se pone la pierna, la sal y el romero.
Se vierte el jerez por encima y se deja cocer en el horno a fuego medio (220º,
durante 50 o 60 minutos), si fuera necesario se le agrega un poco más de jerez,
hacia el final se añaden los champiñones laminados (10 minutos ante de finalizar)
para que cojan el sabor y se sube el fuego para que la carne se dore (a 320º).

:: Atascaburras
Ingredientes (4 personas):
- 10 cucharadas de aceite de oliva
- 3 dientes de ajo
- 300 gramos de bacalao desalado
- 4 huevos duros
- 50 gramos de nueces
- 8 patatas
Nacionalidad: Española
Dificultad: Dificil
Preparación: 60 min.
Vegetariana: No
Nº calorías: Bajo
Instrucciones de elaboración:
Cocer las patatas con piel durante 30 minutos y, por separado, el bacalao
durante 5 minutos. Reservar una taza del caldo del
bacalao. Picar los ajos, pelar las patatas y desmigajar el bacalao.
En un mortero, machacar los ajos, incorporar la patata y mezclar.
Añadir el bacalao y mezclar bien. Agregar el aceite sin dejar de remover.
Si quedase muy espeso, añadir un poco de caldo del bacalao hasta conseguir
la consistencia de un puré. Traspasar a los platos donde se vaya a servir y
adornar con rodajas de huevo duro, nueces y un chorrito de aceite.