Videos con temas del Blog

Loading...
3herosoft iPhone Photo to Computer Transfer is the best iPhone Photo transfer software which can transfer Photo, Camera Roll (iOS 4 above), Music, Video, Podcast, TV Show from iPhone to Computer for backup and sharing.

What's more, 3herosoft iPhone Photo to Computer Transfer can get iPhone sync to iTunes directly and fully supports the latest iOS 4.1, iPhone OS 3.1.3, iPad OS 3.2.2, iPod touch FW 3.1.3, iPod nano 5G FW 1.0, iPod nano 6G FW 1.0 and iTunes 10.

Besides, you can even treat your iPhone, iPad or iPod touch as a portable hard disk after 3herosoft iPhone Photo to Computer Transfer is installed.

With other similar software, 3herosoft iPhone Photo to Computer Transfer has many additional features as follows:

1.3herosoft iPhone Photo to Computer Transfer can transfer iPhone Photo, Camera Roll from iPhone to computer for backup;

2.3herosoft iPhone Photo to Computer Transfer can also transfer Music, Video, Podcast, TV Show from iPhone to computer for backup;

3.3herosoft iPhone Photo to Computer Transfer can also easily transfer Music, Video, Podcast, TV Show from Computer to iPhone without using iTunes;

4.Support all types of iPhone/iPod/iPad including iPhone, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPod classic, iPod shuffle, iPod shuffle 6G, iPod touch, iPod touch 4, iPod nano, iPod nano 5G, iPod nano 6G, iPad;

5.Fully support iOS 4.1, iPad OS 3.2.2, iPhone OS 3.1.3, iPod touch FW 3.1.3, iPod nano 5G FW 1.0, iPod nano 6G FW 1.0 and iTunes 10;

6.With Filter and Quick Search option, you can find and select music, videos, photos files as quickly as possible, the same function as iTunes does;

Pollo relleno

Pollo relleno

1. Para que los saleros te queden impecables tienes que lavarlos con aguan caliente
y un poco de vinagre. Para finalizar esta sencillísima limpieza escúrrelos y pásales
el secador de pelo.
2. Para evitar que las aves que cocinas se sequen demasiado (cuando las guisaso las haces al horno ) es preferible envolverlas en tajadas de tocineta, aparte le dará un
sabor riquísimo.
10-12 porciones 2 Horas de preparación
Adobo 4-6 horas
PREPARACIÓN:
2 Cubos de Caldo de Gallina
1 Taza de vino tinto
1 Pollo entero deshuesado de 4-5 lbs. aproximadamente
1 Cucharada de aceite
1 cebolla cabezona finamente picada
Para el relleno:
Sal y pimienta al gusto
8 Galletas Saltinas o SALADAS Original de trituradas
4 Dientes de ajo triturados
4 Chorizos finamente picados
2 Tazas de agua
2 Sobres de Base para Carne Molida
½ Lb. de carne de res molida
¼ De uvas pasas finamente picadas
¼ de lb. de jamón finamente picado
¼ de lb. de almendras tostadas, picadas y trituradas
½ de carne de cerdo molida
PREPARACIÓN:
Precalienta el horno a 325f. Disuelve la Base para Carne Molida en el agua sugerida.
Incorpora el resto de los ingredientes del relleno y mezcla hasta lograr una pasta uniforme.
Rellena el pollo cuidando no dañar la piel. Cierra y amarra uniendo las alas y las
piernas al pollo. Sofríe en aceite caliente la cebolla con el Caldo de Gallina.
Agrega el vino y deja al fuego hasta que el alcohol se evapore. Deja enfriar, baña el pollo y refrigera mínimo 4 horas.
Hornea durante 1 ½ horas aproximadamente o hasta que la temperatura interna del muslo sea de 180f y la del relleno de 165f.
Fuente: .mailxmail.com/...rso-sabor-colombia-cocina-colombiana-platos-fuertes/pollo-relleno]