Entradas

Mostrando entradas de marzo 7, 2012

Compre de forma segura, clic en el banner

Imagen
The best GPhone Video Converter for GPhone users.

iOrgSoft GPhone Video Converter is an all-in-one software which can convert all popular video formats such as AVI, WMV, 3GP, MOV, MPG, VOB,ASF, RM, RMVB FLV, MP4, etc. to MPEG-4, H.264 Video, MP3,WAV, AAC and AMR audio that can be playable on GPhone.

iOrgSoft GPhone Video Converter allows you to customize your favor video and audio parameters including video resolution, frame rate, encoder, bit rate, and audio sample rate, and channel, etc. It also supports video trimming, video cropping and video capture.

With iOrgSoft GPhone Video Converter hitting in the market, you can easily convert any video files to GPhone with stunning quality. Free download iOrgSoft GPhone Video Converter right now to enjoy a new lifestyle!
Key functions:
A smooth player, play almost all popular video files.
Convert AVI, WMV, 3GP, MOV, MPG, VOB,ASF, RM, RMVB FLV, MP4 to GPhone.
Output video: MPEG 4 and H.264
Output audio: MP3, WAV, AAC, AMR.
Support video …

Cocina española Bogavante con arroz

Imagen
Bogavante con arroz
Ingredientes (6 personas):
- 200 ccs de aceite de oliva
- 400 ccs de agua
- 1 diente de ajo
- 200 gramos de almejas
- 700 gramos de bogavante
- 1 cucharada de cebolla picada
- 1 cucharadita de perejil picado
- 1 pimiento rojo
- 1 pizca de sal
- 100 gramos de setas
- 1 tomate
- 400 gramos de arroz
Nacionalidad: Española
Dificultad: Media
Preparación: 40 min.
Vegetariana: No
Nº calorías: Bajo
Instrucciones de elaboración:
En primer lugar se saltea en un poco de aceite de oliva el pimiento y la cebolla.
Cuando este a medio rehogar se añade el ajo y el perejil y se pocha bien.
Se agregan las setas, las almejas y el tomate pelado y cortado en dados, cuando este todo bien sofrito, incorporamos el arroz y cubrimos con agua, el doble de agua por unidad de arroz.
Cuando empiece a hervir sazonamos y añadimos el bogavante en trozos, dejando
cocer hasta que el arroz este en su punto.
Unos 20 minutos.