Videos con temas del Blog

Loading...

Información de compra en el banderín


Wondershare PDF Password Remover for Mac is a small yet powerful PDF decryption tool on Mac OS X. It enables Mac users to remove copying and printing restrictions from encrypted PDF files. It's quick and easy-to-use. Batch decryption is supported.
Remove PDF Password and Restrictions
If the PDF file is protected by Owner Password: PDF Password Remover for Mac can unlock the PDF automatically and create unlocked PDF copy without entering the password.
*Owner Password: Password which is used to protect PDF files from editing, copying and printing.
If the PDF file is protected by User Password: Mac users need to type the password to unlock the PDF file manually, and then PDF Password Remover for Mac can create unlocked PDF copy of the original file.
*User Password: Password which is used to protect the files from opening. It is also called Open Password sometimes.
Batch Decryption:
Batch Decryption means Mac users can remove PDF password and restrictions for multiple encrypted PDF files (maximum 50 files) at one time. This can highly improve the working efficiency when there are large amount of files need to be dealt with.
Easy to use
Remove PDF password and restrictions with just 3 simple steps: Launch – Import – Decrypt
Support drag-and-drop operation. So Mac users can quickly add or remove PDF files for decryption by dragging and dropping them in or out of the panel.
High Compatibility
* Support Adobe PDF 1.0-1.7
* Support decrypting PDF files in any languages
* Standalone, do not require Adobe Reader or Acrobat
System Requirement
* Operating System: Mac OS X 10.5 or later
* CPU: Intel 512MHz
* Hard Disk: 100M and above

CALDO CASERO - CALDO FRANCÉS - CALDO ALEMÁN


´´CALDOS, SOPAS y PURES'
CALDO CASERO.-póngase en tres litros de agua un
kilo de 'carne, dos huesos de 'tuétano de vaca, dos cebollas,
zanahorias, perejil, apio y un buen pedazo de jamón. Se tiene
cociendo durante dos o tres horas bien tapado, pero removiéndolo_
de vez en cuando y salándolo' y 'añadiéndole agua si es necesario
Luego se retira, despuma muy bien y se emplea; o se mete
en una vasija barnizada y se conserva en sitio fresco para componer
con él otros platos.

CALDO FRANCÉS.-póngase a cocer lentamente en una
marmita (litro y medió dé agua para 500 gramos de carne), carne:
de paletilla, despumándola con frecuencia. ,Al cabo de tres
horas de ebullición, añádase zanahorias, nabos, cebolla picada,
clavo, un par de dientes de ajo, media coliflor, una hoja de laurel,
apio, perifollo y algún grano de pimienta. Cuézase todo lentamente
dos horas más, coloréese con un pedazo de azúcar hecho
caramelo desengrásese y cuélese.

CALDO ALEMÁN.-En dos litros de agua póngase a cocer
docena y media de zanahorias y otros tantos nabos, media
docena de puerros y un par de cucharadas de grasa de jamón.
Una vez cocido, añádase a gusto la cantidad necesaria de jugo de
carne Liebig. Si con las legumbres se ponen a cocer despojos de
aves o huesos con carne de vaca, aumenta mucho el gusto y valor
de este caldo.