Entradas

Mostrando entradas de mayo 11, 2012

Mas información en el banderín

Imagen
iPhone Ringtone Maker for Mac allow you to create your own stylish ringtone out of any audio or video, and directly transfer the customized ringtone to iPhone. It supports almost every audio format such as MP3, WAV, WMA, M4A, AC3, etc. and video formats including MP4, MPG, MPEG, VOB, AVI and more. Want something cool and special? The build-in recorder and Groove Box of this smart iPhone Ringtone Maker would give you an unexpected ringtone experience. Just show the world your music talent right now!
Key Features:
Create Ringtones from Video and Audio
1. Turn Your Favorite Music into Ringtone
Create ringtone from the music you own, as well as your CD album or iTunes. It allows you save money by no need to pay Apple twice for your ringtones.
2. Extract Audio from Video as Ringtones
Create ringtone from some fun videos or your favorite Hollywood epic, etc.It supports any video formats such as MP4, MPG, MPEG, VOB, AVI, etc.
3. Set Ringtones for Different People
Make unique ringtones for …

Cocina española Sopa de Pescado

Imagen
:: Sopa de Pescado
Ingredientes (6 personas):
- 20 ccs de aceite de oliva
- 250 gramos de almejas
- 0,5 cucharaditas de azúcar
- 1 cebolla grande
- 250 gramos de mejilllones
- 1 merluza, cabeza grande
- 1 ramito de perejil
- 2 puerros
- 500 gramos de rape y espinazo
- 1 pizca de sal
- 300 gramos de tomates maduros
- 2 zanahorias
Nacionalidad: Española
Dificultad: Media
Preparación: 35 min.
Vegetariana: No
Nº calorías: Bajo
Instrucciones de elaboración:
Limpiar la cabeza de merluza y el rape, lavar y quitar la tierra de los mejillones y de las
almejas, pelar y cortar en tiras la cebolla.
Lavar los tomates y trocearlos
Cortar el pan en lonchas finas.
Poner en una cazuela suficiente agua a hervir con las zanahorias, los puerros, la cebolla y el perejil, dejar hervir unos 10 minutos
Añadir la cabeza de merluza, el rape, las espinas, los mejillones y las almejas y dejar
hervir hasta que los mejillones y las almejas estén abiertos, sacar éstos últimos y quitar y tirar las cáscaras.
Reserva…